Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Information, anmälan, avanmälan och ändringar

På den här sidan finns det information till vårdnadshavare och elever samt information kring anmälan, avanmälan och avgifter. Här kommer ni även att hitta frågor och svar om Kulturskolan.

surfplatta

Fotograf: Mostphotos

Linköpings Kulturskola vill ge barn och ungdomar tillgång till det bästa av kulturell utbildning och kulturupplevelser i deras fritidsverksamhet. På dessa sidor har vi samlat information om anmälan, avanmälan, avgifter, annan praktisk information samt svar på våra vanligaste frågor.

Kulturskolan - information om anmälan

Skicka e-post till Kulturskolan - information om anmälan

E-post: Ann-Charlotte.U.Pettersson@linkoping.se

Besöksadress: Östgötagatan 15 (se karta)