Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Julkort

Från den 16 december kl. 17:00 fram till nyårsafton kan du med din mobil skicka ett julkort eller en nyårshälsning som visas i ljusprojiceringarna på slottet. Hälsningarna visas också här på webben och i kommunens lounge i Saab arena.

Så gör du för att skicka en hälsning

Gå in på pixiapp.se på din mobiltelefon. Skriv en hälsning på max 140 tecken eller ta ett kort, eller gör både och. Observera att reklam eller hälsningar med logotyp inte är tillåtet. Du måste också godkänna användarvillkoren. Sedan är det bara att klicka i väg hälsningen.

Om ljusprojiceringarna

I år startar ljusprojiceringarna på slottsväggen redan den 16 december och är en del av Vinterstad i ljus. Fram till nyår är det möjligt för allmänheten att vara med och påverka innehållet med egna jul- och nyårshälsningar.

Allt som skickas in modereras och mellan klockan 17 och 18 varje kväll kan man stå framför slottet med sin mobil och skicka en hälsning och se den på slottsväggen i princip i realtid. Skickar man hälsningen andra tider på dygnet blir det en viss fördröjning innan den visas. Sedan kommer hälsningarna återkomma på väggen med jämna mellanrum.

Projiceringarna på slottsväggen visas mellan klockan 17 och 21 varje dag, utom på julafton och juldagen då slottsväggen blir som ett stilla vykort. Förutom hälsningarna kommer även Linköping Wall of fame visas en gång i timmen. Mellan jul och nyår visas också den nya Linköpingsfilmen på slottsväggen.

God jul och gott nytt år!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 29 december 2016