Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Begränsad åtkomst till Interbook och föreningsregister

Kultur- och fritidskontoret har under våren 2018 avslutat en upphandlingsprocess avseende ett nytt IT-system för lokalbokning och föreningsstöd som inom kort är under införande. I det nya webbaserade systemet kommer föreningar, anläggningspersonal och övriga aktörer i betydligt högre grad själva kunna sköta och administrera sina bokningar samt söka bidrag. Systemet innefattar även ett föreningsregister.

Särskild hantering av bokningar sker under perioden 11 juni-1 juli

Måndag, tisdag 11-12/6  ligger bokningssystemet helt nere och inga bokningar kan genomföras eller ändras.

Från onsdag 13 juni så kan bokningar göras igen men tyvärr inte via webben. Under perioden 13 juni – 1 juli måste ni därför kontakta oss via e-post eller telefon för att göra bokningar. Även föreningsregistret berörs och kommer inte att kunna nås under ovanstående period.

2 juli kommer det nya systemet att vara i drift för användning. Befintliga kunder behåller sina konton och kommer att få aktiveringsinformation via e-post den 2 juli.

Har ni frågor och funderingar, tveka inte att höra av er!

Lokalbokningen

Bokning av idrottshallar, idrottsanläggningar, skolidrottshallar och övriga skollokaler.

Skicka e-post till Lokalbokningen

E-post: zzzkulfri@linkoping.se

Telefon: 013-20 77 84, 013-20 77 83

Besöksadress: Apotekaregatan 13C (se karta) Öppettider: Måndag – fredag 09.30 – 11.00, 13.00 – 14.30