Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Miljöspanarna

Som en del i arbetet mot ett hållbart Linköping arbetar vi med ett miljönätverk för unga som kallas för Miljöspanarna, där barn och elever får lösa nya aktuella och spännande miljöspanaruppdrag varje läsår. Dessutom har alla Miljöspanare en miljöspanarlicens "med rätt att miljöspana"!

Miljöspanarna riktar sig till barn och elever i förskola och grundskola. Som Miljöspanare får ni på ett roligt och inspirerande sätt chansen att lära er mer om miljön och ett hållbart samhälle. Miljöspanarna har hittills samlat över 4000 barn.

Miljöspanaruppdrag

Varje läsår erbjuds alla barn och elever i förskola, grundskola och fritidshem att bli Miljöspanare. Som miljöspanare arbetar man med ett miljöspanaruppdrag som är aktuellt och kopplat till Linköpings kommuns pågående miljöarbete.

Läsåret 17/18 handlar uppdraget om att "Spana på matsvinn", där ni utmanas att minska ert matsvinn! Läs mer och anmäl er klass eller barngrupp nedan. Visst är ni med?

Miljöspanarna 17/18 genomförs i samarbete mellan Didaktikcenter, Hållbarhets- och miljökommunikationskontoret och Tekniska Verken.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 4 januari 2018