Stöd i arbetet

Mat och Miljö, Skolprogram på Östergötlands museum
Se utställningen Mat, myter och middagsbord och prata om mat ur ett hållbarhetsperspektiv. Matproduktionens villkor och konsumentens roll undersöks.
Arr: Östergötlands museum. Målgrupp: elever 7-9.

Lappat  & lagat, Skolprogram på Östergötlands museum
Ett skolprogram som är utformat för att ge praktisk och fördjupad kunskap om att vi måste lära oss att hushålla med våra resurser för att vår miljö ska må bra. Eleverna ges praktisk och fördjupad kunskap om människors livsvillkor under äldre tider, för att inspirera till tankar om hushållning och till eget kreativt skapande utifrån ett faktiskt behov – när oturen är framme. Eleverna får stifta bekantskap med konsten att lappa och laga. Arr: Östergötlands museum. Målgrupp: elever 4-6.

Föreställning "Soporna"
Musikteatern Gulasch har den 9 oktober premiär för föreställningen Soporna. Ett svängigt drama för barn om att återvinna är att vinna! Arr: Musikteatern Gulasch. Målgrupp: barn F-3.

Kulturkatalogen
Program för förskola och skola våren 2017. I Kulturkatalogen samlas de aktiviteter som vänder sig till förskola och grundskola. Möt kulturen på scener och kulturinstitutioner i centrala Linköping eller boka ett besök till er skola eller förskola. Varje klass eller grupp kan utan kostnad boka något avprogrammen i katalogen.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 13 december 2016