Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Utbildningar och teman

NTA temautbildningar

För att få använda ett NTA-tema på förskolan behöver pedagogen ha genomgått en utbildningsserie på 3 tillfällen (utbildningarna går på hösten) i temat hen ska arbeta med. Vid varje utbildningstillfälle blandas teori, praktik och kollegiala diskussioner om lärande i naturvetenskap i förskolan. Mellan tillfällena arbetar deltagande pedagog med barnen. Intyg delas ut efter avslutad utbildning. De pedagoger som genomgått temautbildning i avsett tema får från och med året de gått utbildningen disponera en temalåda, med material som räcker till cirka 20 barn.

Om du är intresserad av att använda NTA i förskolan eller om du har frågor, ta då kontakt med Sofie Eldh, sofie.eldh[at]linkoping.se eller Ann-Sofi Johansson, Didaktikcenter, NTA-samordnare med ansvar för förskolan via mail: annboh[at]linkoping.se eller telefon 013 20 74 46.

Teknik i förskolan - utbildningar

Utöver temautbildningar erbjuds varje termin utbildning i Linköpings egna framtagna lärarhandledning "Teknik i förskolan - Vi upptäcker, utforskar, konstruerar och uppfinner tillsammans". Läs mer om detta i inbjudan överst på sidan.

På riktigt viktigt - lärande för hållbar utveckling i förskolan - utbildningar

Utöver utbildningar i NTA-teman och teknik i förskolan erbjuds utbildning i Linköpings egna framtagna lärarhandledning "På riktigt viktigt - lärande för hållbar utveckling i förskolan". Läs mer om detta i inbjudan överst på sidan.

Utbildningar för hela personalgrupper

Om ni är intresserade av att boka utbildning för hela personalgrupper, ta kontakt med Sofie Eldh, sofie.eldh[at]linkoping.se eller Ann-Sofi Johansson, annboh[at]linkoping.se.

NTA i Linköping (förskola)

Telefon: 013-207446

E-post: Skicka e-post till NTA i Linköping (förskola)

E-post: Ann-Sofi.Johansson@linkoping.se

Besöksadress: Lärdomsgatan 32
Lärdomsgatan 32 på karta

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 14 mars 2018