Utbildningar och teman

NTA temautbildningar

För att få använda ett NTA-tema på förskolan behöver pedagogen ha genomgått en utbildningsserie på 3 tillfällen (utbildningarna går på hösten) i temat hen ska arbeta med. Vid varje utbildningstillfälle blandas teori, praktik och kollegiala diskussioner om lärande i naturvetenskap i förskolan. Mellan tillfällena arbetar deltagande pedagog med barnen. Intyg delas ut efter avslutad utbildning. De pedagoger som genomgått temautbildning i avsett tema får från och med året de gått utbildningen disponera en temalåda, med material som räcker till cirka 20 barn.

Om du är intresserad av att använda NTA i förskolan eller om du har frågor, ta då kontakt med Ann-Sofi Johansson, Didaktikcenter, NTA-samordnare med ansvar för förskolan via mail: annboh[at]linkoping.se eller telefon 013 20 74 46.

Övriga utbildningar inom teknik och naturvetenskap

Utöver temautbildningar erbjuds varje termin utbildning i Linköpings egna framtagna lärarhandledning "Teknik i förskolan - Vi upptäcker, utforskar, konstruerar och uppfinner tillsammans". Läs mer om lärarhandledningen under "Teknik i förskolan" i högermarginalen.

Utbildningar för hela personalgrupper

Om ni är intresserade av att boka NTA temautbildning eller teknikutbildning för hela personalgrupper, ta kontakt med Ann-Sofi Johansson, annboh[at]linkoping.se.

NTA i Linköping (förskola)

Telefon: 013-207446

E-post: Skicka e-post till NTA i Linköping (förskola)

E-post: Ann-Sofi.Johansson@linkoping.se

Besöksadress: Lärdomsgatan 32
Lärdomsgatan 32 på karta

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 4 januari 2017