Välkommen till nya linkoping.se!

Måndagen den 13 juni gick Linköpings kommun över till en ny extern webbplats. Webbplatsen har vuxit fram som en publik utvecklingssajt sedan hösten 2015 och många har lämnat synpunkter på innehåll och design under uppbyggnaden.

Utförarwebben – en ny del av linkoping.se

Utförarwebben är en ny del av linkoping.se. Den riktar sig till dig som är utförare inom Linköpings kommuns verksamheter – oavsett om det är i privat eller kommunal regi. På utförarwebben hittar du samma information som du gjorde på den tidigare webbplatsen. Här finns bland annat information från Användarstöd och MAS.

Utförarwebben har för avsikt att förenkla, förbättra och underlätta kommunikationen mellan Linköpings kommun och utförare. Här ska vi samla sådant som du behöver veta för att kunna utföra ditt uppdrag på bästa sätt. Har du önskemål om innehållet på utförarwebben är du välkommen att höra av dig.

Hitta utförarwebben

Längst ner i sidfoten på alla sidor finns länkar till relaterade webbplatser. Där hittar du en direktlänk till utförarwebben. Om du vill kan du även använda kortadressen www.linkoping.se/utforarwebben

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 15 juni 2016