Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Timvikariat

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss? Vi erbjuder nu sommarvikariat och timanställningar inom våra omsorgsyrken. När du jobbar hos oss har du ett meningsfullt jobb där du gör skillnad för personer varje dag.

Se första avsnittet i vår serie Andreas & Classe knackar på. 

  

Våra lediga timanställningar

Just nu har vi inga lediga tjänster att söka, men håll utkik då vårt behov kan förändras snabbt!

Vi skapar bra dagar för våra kunder och medarbetare

Att arbeta inom våra omsorgsområden är något som kommer ge dig mer än väldigt nyttig erfarenhet. Du får träffa och stödja personer som behöver det allra mest och i gengäld får du tillbaka mycket glädje och en stor tacksamhet.

Inom Leanlink arbetar vi för att skapa bra dagar tillsammans både för våra kunder och medarbetare. Det är viktigt för oss att alla känner sig delaktiga i vår Leanlinkfamilj. Flera av våra verksamheter arbetar med sociala medier, där du som medarbetare gärna får visa hur du skapar bra dagar på din arbetsplats.

Hos oss är varje medarbetare värdefull och det är viktigt för oss att visa hur betydelsefullt arbete alla utför varje dag för att öka yrkesstoltheten. Här kan du se filmer där några av våra medarbetare vloggar om sin yrkesroll och hur de skapar bra dagar för våra kunder. 

 

Se hur det är att jobba hos oss

Isabelle, stödassistent


Pershin, specialistundersköterska


Fayez, undersköterska


Andreas, personlig assistent

 

Senast uppdaterad den 1 oktober 2020