Saand, Service & omsorg

Fakta

Område:  Aspen, Hjälmsätersgatan, Blandaren, Ekholmen, Kärna, Ljungsbro, Berg, Ramshäll, Berga, Skäggetorp, Sturefors, Tannefors, Ullstämma, Åkerbo, Bestorp, Brokind, Ekbacken, Möjetorp, Johannelund, Lambohov, Nykil, Ryd, Stolplyckan, T1, Trädgårn, Vikingstad, Östgötagatan, Valla
Tjänst:  Städning, Tvätt och inköp, Personlig omvårdnad
Profilering: Vi har kompetens inom omvårdnad vid psykisk ohälsa samt inom olika demensformer, vård i livets slutskede sk palliativ vård samt det normala åldrandets följder. Vi har utbildad personal som levererar kvalitet på dina villkor och med olika språkkompetens efter ditt behov.
Tilläggstjänster: Hushållsnära tjänster. Vi vill kunna vara behjälpliga med de flesta tjänster som kan dyka upp i och runt ett hushåll. Prata med oss och vi hjälper dig att hitta en lösning samt reda ut hur det blir billigast för dig.

Beskrivning

Vi är det Lilla företaget med det Stora Hjärtat där vi strävar efter en nära kontakt med dig som användare av våra tjänster. När du väljer SAAND får du en kontaktperson som hör av sig till dig inom några dagar. Tillsammans utformar ni hjälpen utifrån ditt beslut från socialförvaltningen och utifrån din livshistoria. Kontaktpersonen är den som i huvudsak utför hjälpen och är den du kan vända dig till med funderingar, önskemål och klagomål. SAAND vill gärna ha kontakt och samarbeta med dina anhöriga, under förutsättning att du själv vill det. Ett av SAAND:s mål är att skapa trygghet och kontinuitet där så få personer som möjligt hjälper dig i ditt hem.

Städning: 07.00-17.00

Tvätt och inköp: 07.00-17.00

Personlig omvårdnad: 07.00-22.00

Kontaktuppgifter

Besöksadress: Badhusgatan 1
Postadress: SAAND Service & Omsorg AB
Badhusgatan 1
582 22 Linköping
Telefon: 013-26 25 40,samordnare Carola Friberg 0768-94 89 06, Eva- Lott Styrhagen 0739-98 06 90
E-post: hemtjanst@saand.se
Webbplats: www.saand.se