MoA-Lärcentrum

Fakta

Utförare:  Fristående

Beskrivning

MoA Lärcentrum i Linköping
är skolan där alla känner sig välkomna! Hos oss kan du läsa utbildning riktad mot vård- och omsorg, barn och fritid, ekonomi, administration och handel samt väktarutbildning. Vi erbjuder spännande utbildning av hög kvalitet som är anpassad efter ditt eget behov, intresse och önskemål.
MoA Lärcentrum startade sin verksamhet i Linköping 1997 Att vi funnits i Linköping länge innebär såklart att vi har väletablerade kontakter med de branscher vi utbildar inom samt ett väl fungerande samarbete med kommunen som är vår huvudman. Hos oss på MoA erbjuds du en trivsam miljö och ett flexibelt studieupplägg. Du möter lärare med stor kompetens och stort engagemang. Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar. Vi arbetar utifrån värdeorden: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet!
Tillsammans med din personliga mentor utformas en individuell studieplan där du är med och påverkar val av kurser och studietakt. Vi tar hänsyn till tidigare utbildning, yrkeserfarenhet, livserfarenhet och har ett validerande förhållningssätt. Dessa delar är underlaget för din individuella studieplanering.
Skolan i Linköping ligger ett stenkast från Stora torget i ljusa och hemtrevliga lokaler. Du är alltid välkommen att vara på skolan för att studera oavsett vilken studieform du har valt att läsa. Vi vill att du som elev ska trivas hos oss och känna att det är roligt att gå i skolan! Välkommen att höra av dig för ett besök så kan vi berätta mer och svara på just dina specifika frågor.

Kontaktuppgifter

Besöksadress: Ågatan 53
Postadress: Ågatan 53
582 22 LINKÖPING
Telefon: 013-137095
E-post: moa.linkoping@moa-larcentrum.se
Webbplats: http://www.moa-larcentrum.se