Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Företagsservice guidar dig på din företagsresa


Närbild på frisörbälte med tillhörande verktyg

Som företag eller blivande företagare har du en egen kontaktväg till kommunen genom Företagsservice. Företagsservice hjälper dig mot nästa steg och nya höjder, oavsett var du befinner dig på din företagsresa!

Företagsservice samordnar kommunen internt och håller i kontakten med dig, så att du snabbt, enkelt och kostnadsfritt får svar på dina frågor. Du kan till exempel få guidning kring vilka tillstånd och regler som gäller för din verksamhet, vilka områden i Linköping som passar ditt företag eller information om de olika lokaliseringsmöjligheter som finns för just ditt företag. Vi har även kunskap om regionens utveckling och projekt som kan bidra till ditt företags utveckling och sitter på kunskap om den senaste statistiken för hur det går för Linköpings näringsliv.

Vi tar också dina önskemål och synpunkter vidare och driver frågor internt för att ytterligare kunna förbättra kommunens service till näringslivet. Är du osäker på vart du ska vända dig kan du alltid kontakta kommunens Företagsservice, vi guidar dig vidare.

Kontakt Företagsservice

Företagsservice

Linköpings kommuns lotsfunktion för företag. Vi hjälper vi dig och ditt företag med era frågor. 

Till e-postformulär för Företagsservice

Telefon: 013-20 61 00

Öppettider: måndag-fredag 07.30-17.00. (juni - augusti, 07:30-16:00)

Öppettider: måndag-fredag 07.30-17.00. (juni - augusti, 07:30-16:00)

Hos oss får du svar på dina frågor senast inom två arbetsdagar.

Utökat upptagningområde och öppettider

Efter dialog med kommunerna i Östergötland utökar Företagsservice sitt upptagningsområde tillfälligt, med anledning av den påverkan coronaviruset har på näringslivet.

Det betyder att oroliga företag i länets mindre kommuner är välkomna att ringa oss med de frågor som uppstår på grund av virusets påverkan på verksamheten.

Mer information till dig i näringslivet med anledning av viruset finns på linkoping.se.