Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Föreläsningsserie: Lena Sellgren


Var? Digitalt
När? 19 januari 2021, 13:00-14:00

Omvärlden förändras snabbare än någonsin. Under pandemin har nästan alla företag behövt göra stora anpassningar, snabbt. För att förändringarna ska bli hållbart framgångsrika är det värdefullt med nya insikter och ny kunskap från branschens experter - det får du i Almi GävleDalas serie digitala livesändningar. Se gärna på serien som ett paket och anmäl dig till flera föreläsningar på en gång.

Föreläsare:
Lena Sellgren

För ett år sedan kunde få föreställa sig att en pandemi skulle dra över världen och leda till en djup recession 2020. Många oroades däremot av ökande populism och protektionism i världens länder.

Nu står vi åter inför ett nytt år med en rad nya frågor. Hur kommer företagandet i Sverige att se ut efter pandemin? Kommer beteendeförändringar som skett under 2020 att leva kvar? Kommer företag slås ut och inte komma tillbaka? Blir den gröna omställningen försenad eller accelererad? Lena Sellgren är chefekonom och analyschef på Business Sweden och hon kommer ge insikter i hur världsläget påverkar våra företag.

Information och anmälan

Datum: 19 januari
Plats: Digitalt 
Anmälan: Anmäl dig på länken nedan.