Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Ta steget från ägarlett till ägarstyrt


Var? Digitalt
När? 20 september 2021, 16:00-17:30

Välkommen till ett inspirerande seminarium där vi samtalar om vikten av ett aktivt och professionellt styrelsearbete samt lyfter frågan om att ta företagets styrelse till nästa nivå – att ta steget från ägarlett till ägarstyrt.

En aktiv och professionell styrelse kan vara avgörande för ett företags fortsatta utveckling och framgång. Men att göra resan och tillsätta en extern styrelse väcker ett antal frågeställningar. Hur går det till? Vilket arbete krävs? Vilken hjälp kan företaget få? Och varför det är så viktigt med extern styrelsekompetens?

Under seminariet besvarar vi frågeställningarna och får ta del av goda exempel. Lyssna till företag som har gjort resan och deras erfarenheter av att gått från ägarlett till ägarstyrt bolag. Vi får också lyssna på en styrelsementor som har stöttat företag i förberedelsen att ta steget till en aktiv styrelse. 

Information och anmälan

Datum: 20/9 kl: 16.00-17.30
Arrangör: Seminariet arrangeras i samarbete med 100-listan, Östsvenska Handelskammaren, StyrelseAkademien Östsverige och Almi Företagspartner Östergötland.
Anmälan: Läs mer och anmäl dig på länken nedan.