Unga väljer hållbara företag. Men väljer företagen de unga?


Var? Creactive Mjärdevi, Teknikringen 7
När? 31 mars 2020, 07:30-10:00

Över hälften av alla unga kan redan idag tänka sig att välja bort företag som de inte anser agerar hållbart, och över 80 procent anser att företag har ansvar att skapa ett mer hållbart samhälle. Hur ska man som företag anpassa sig till det?

Över hälften av alla unga kan redan idag tänka sig att välja bort företag som de inte anser agerar hållbart, och över 80 procent anser att företag har ansvar att skapa ett mer hållbart samhälle. Den unga generationen är idag både klimataktivister och shoppingfantaster, rör sig i olika mediekanaler, intresserar sig för olika frågor och ställer olika krav vid olika tillfällen. Hur ska man som företag kunna anpassa sig till det? Och hur ska man kommunicera de initiativ man tar inom hållbarhet? 

Tisdagen den 31 mars välkomnar Indentx dig till en spännande frukost på temat hållbarhet och unga. Deras systerbyrå Jung Relations väljer ut godbitar ur rapporten "Framtidens hållbaraste varumärken"som de tagit fram i samarbete med Ungdomsbarometern. Pantamera, vars hela verksamhet bygger på hållbarhet, inspirerar kring hur de jobbar specifikt mot unga. Avslutningsvis har de med sig en ungdomspanel som får tycka till om det som har sagts under morgonen.

Frukost från klockan 07:30, föredraget börjar klockan 08:00.

Information och anmälan

Arrangör: Indentx.
Datum: 31 mars, klockan 07:30-10:00.
Plats: Creactive Mjärdevi, Teknikringen 7.
Anmälan: Anmäl dig via eventets anmälningssida senast 26 mars.