Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Utvecklas i Linköping


När du vill utveckla och stärka ditt företag finns det mycket att tänka på. Var finns det nya, större lokaler? Vilka tillstånd behöver du för att omvandla ditt café till en restaurang? Och vart ska du vända dig när du vill expandera internationellt? Frågorna kan vara många, men hjälp finns att få.

Vi guidar dig

Som företag i Linköping har du en egen kontaktväg till kommunen – Företagsservice. Här kan du få guidning i vilka tillstånd du behöver och vilka regler som gäller när du vill utveckla din verksamhet. Vi kan också ge information om de olika lokaliseringsmöjligheter som finns för ditt företag. Och det bästa av allt: du når hela kommunen genom Företagsservice – vi samordnar kommunen internt och håller i den löpande kontakten med dig.

Infrastruktur för utveckling

Linköping har en väl utvecklad infrastruktur för att hjälpa ditt företag att växa. Ett exempel är de många innovationsmiljöer som finns här, där företag inom samma bransch kan hitta samverkansmöjligheter. Ett annat är de många stödsystem vi har för entreprenörer och startups. Kort sagt – allt som krävs för att ta vara på kraften i ditt företag.

Vill du ut på en internationell marknad?

Vi lever i en globaliserad värld som kännetecknas av ökad rörlighet för människor, varor och tjänster. Detta öppnar för möjligheter men ställer även nya krav. Vi kan bidra till att skapa kontakter och öppna dörrar för dig som vill ut på en internationell marknad.

Nya lokaler

Behöver du nya eller större lokaler? Vad som passar dig bäst beror naturligtvis på din bransch, dina kunder och var du har dina samarbetspartners. Kanske vill du hitta en lokal i ett specifikt företagsområde, där det finns fler i samma bransch? Eller letar du efter ett flexibelt och socialt alternativ som ett co-working space? En sak är säker: här finns något för alla.