Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Take away-lunch för gymnasieelever

Från och med onsdag 1 april och till och med den 11 juni, får Linköpings gymnasieelever lunchkuponger för de dagar som undervisning sker. Linköpings kommun erbjuder café- och restaurangägare att delta med erbjudande i form av take away-lunch motsvarande 75 kr.

Erbjudandet kan nyttjas måndag till fredag, för de dagar som undervisning sker.
Erbjudandet gäller inte Kristi himmelsfärdsdag den 21 maj och Lovdagen den 22 maj.

Elevlunch terminen ut

Det blir en förlängning av erbjudandet kring elevlunch. Fram till den 11 juni kommer alla gymnasieelever skrivna i Linköpings kommun, samt asylsökande med Linköpings kommun som vistelseort, kunna hämta ut elevlunch hos någon av de anslutna restaurangerna. Beslut fattades av kommunstyrelsen under tisdagseftermiddagen den 5 maj.

Syfte

Syftet med luncherbjudandet är att möjliggöra ett mål mat om dagen för gymnasieelever folkbokförda i Linköpings kommun samt för asylsökande med Linköpings kommun som vistelseort. Det blir även en insats för de lokala restaurangverksamheterna i Linköpings kommun. De restauranger som anmäler sig och blir godkända kommer att benämnas som elevrestauranger. 

Kontakt vid frågor

Har du ytterligare frågor, som du inte kan hitta under Vanliga frågor och svar på sidan för "För dig som elev" eller "För dig inom café & restaurang", ska du i första hand vända dit till Kontakt Linköping, via telefon eller e-post. Telefon 013-20 60 00

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 20 maj 2020

Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-15.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: