Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Timanställning och semestervikariat

Hos oss kan du arbeta när det passar dig. Genom att arbeta som timanställd och semestervikarie får du ett omväxlande arbete med möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser.

På enheter där vi har verksamhet dygnet runt eller många medarbetare, behövs vikarier och timanställda som exempelvis kan jobba när ordinarie personal är sjuk, har semester eller annan typ av ledighet. Eller när enheterna har extra högt tryck. 

Vård, stöd och omsorg

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för Linköpingsbor varje dag. Nu söker våra vård- och omsorgsverksamheter nya kollegor som vill arbeta som timvikarier hos
oss, där du själv kan påverka när och hur mycket du vill arbeta.

Se våra medarbetare vlogga om sin vardag 

Skola och förskola

Vi vill informera dig som är intresserad av att bli korttidsvikarie inom skola och barnomsorg att intresseanmälan är stängd.

Behovet av korttidsvikarier inom våra verksamheter är som störst under vår- och höstterminen. Du är varmt välkommen tillbaka i höst för att lämna in en intresseanmälan till oss då. 

Till våra förskolor och skolor söker vi i första hand dig med relevant utbildning, i andra hand dig med erfarenhet och personlig lämplighet för uppdraget. Tillsammans är det vår uppgift att skapa en trygg, lärande och inspirerande miljö för barn och ungdomar i Linköpings kommun. Vill du vara med?  

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 22 juni 2020