Hoppa till huvudinnehåll

Om förskolan Evastigen 47

Evastigen är en stor förskola som ligger centralt i Ljungsbro. Vi arbetar i åldersindelade grupper för att erbjuda optimala lärmiljöer där förskolan strävar mot maximalt lärande. Barnen får möjlighet att vara med och skapa framtidens förskola där fokus ligger på hållbar utveckling och IKT.

Förskolan Evastigen 47

Innemiljö

Förskolans miljö präglas av inspirerat, lustfyllt och lärorikt material. Här på Evastigen finns många mötesplatser för kreativa processer, det finns bland annat ateljé, bygg och konstruktions verkstad, stort rörelserum och ljusateljé.

Utemiljö

Förskolan Evastigen har en härlig utemiljö med flera gårdar där barnen utmanas i bland annat bygg och konstruktion, odlingslådor och bärbuskar, motorikbana med balans och sittstockar. Möjligheten finns att använda närområdet så som skogen, biblioteket, Göta kanal på ett utforskande och lärorikt sätt.

Pedagoger

Här arbetar pedagoger som är engagerade, nyfikna och sätter barns utforskande och lärande i första hand. På Evastigen har pedagogerna en tro på barns vetgirighet och på barns kompetens.

Kontaktuppgifter till förskolan

Är ni intresserade av att komma på besök, kontakta förskolan för mer information.
Tellus 013- 20 53 47
Jupiter och Saturnus 013- 20 67 58
Neptunus 013-20 67 63

Postadress: Förskolan Evastigen 47
581 81 LINKÖPING

Webbadress: https://www.linkoping.se/fskevastigen47a https://www.linkoping.se/fskevastigen47a

Rektor: Jeanette Hellström
Telefon: 013-26 36 57

Rektor biträdande: Carina Henningsson

Senast uppdaterad den 10 mars 2022