Hoppa till huvudinnehåll

Rosendalsskolan - VFU i mångfaldens skola

Rosendalsskolan är en skola inom område Linköping 1 och vi tar emot lärarstuderande som gör sin verksamhetsförlagda utbildning (VFU). Vi är många handledare på skolan, alla med olika inriktningar. Vi tar emot lärarstuderande i kortare och längre perioder, enskilt, i par eller i grupp.

På Rosendalsskolan får du möjlighet att arbeta tillsammans med barn från många olika kulturer med olika erfarenheter av skola och lärande. Du får träna dig i att arbeta språkutvecklande på flera sätt och på flera nivåer. På Rosendalsskolan kommer du barnen nära, och lärarkollegiet är vana vid att stötta och hjälpa varandra när det behövs. Vi är övertygade om att du får en mycket lärorik VFU om du väljer att komma till oss.     

Vi vill att alla lärarstuderande ska få en givande och lärorik VFU hos oss. För att din VFU ska bli så bra som möjligt och för att vi ska kunna ge dig en bra introduktion är vi tacksamma om vi blir kontaktade i god tid innan VFUn startar. Vi önskar dig varmt välkommen till Rosendalsskolan - framtidens skola!

Senast uppdaterad den 10 maj 2016