Fotbollsprofil

På Ekholmsskolan har vi en fotbollsprofil. Här hittar du information och kontaktuppgifter.

 

 

Ekholmsskolans fotbollsprofil

Fotbollsprofilen på Ekholmsskolan vänder sig till Dig som är en ambitiös fotbollsintresserad tjej eller kille och som spelar fotboll i ett klubblag. Du ska ha en stor vilja att utveckla och utbilda Dig som fotbollsspelare. Kombinationen med skola och fotboll ger Dig en unik möjlighet att få en bra utbildning och samtidigt kunna utveckla din talang i ett intresseområde.

Fotbollsprofilen på Ekholmsskolan ger dig som bor i de södra stadsdelarna ett lokalt och nära alternativ med skola i kombination med fotbollsprofil.

Verksamheten är certifierad av Svenska Fotbollförbundet och bedrivs i nära samarbete med Östergötlands Fotbollförbund

Fotbollsträningen

Ska ge dig som fotbollsspelare möjligheten att utöka och komplettera din egen klubblagsträning med två träningar/vecka.Träningen är inriktad på utveckling av individens tekniska och taktiska färdigheterTräningen syftar också till att utveckla ledarskap, både genom att leda Dig själv och andra.Att få spelare att bli medvetna om betydelsen av kost, träning, vila och återhämtning är en central del i fotbollsutbildningen.

Förutsättningar

I omedelbar närhet till skolan finns tillgång till konstgräsplan, naturgräsplaner samt en stor fin idrottshall.Träningen är 2 gånger per vecka. Varje träning är 60 min. 

 

Instruktörer

Fotbollsträningen sker under ledning av kvalificerade instruktörer med lång erfarenhet av både läraryrket och tränarskap.Två av tre fotbollsinstruktörer är anställda på skolan vilket ger en god möjlighet att lära känna fotbollsspelaren och eleven samt få en bra helhetsbild av studiesituationen hos varje individ.

Ansökan och antagning

Ingen uttagning eller tester sker för fotbollsprofilen på Ekholmsskolan. Vid stort söktryck kan närhetsprincipen komma att gälla. Dvs de elever som bor i närheten av skolan kommer i första hand in på profilen.

Välkommen med din ansökan!

För eventuella frågor:

 

Magnus Thor                                                                Lars Rosell
Rektor                                                                            Idrottslärare och fotbollsinstruktör
Telefon 013-207743                                                      Telefon 013-207742
magnus.thor@linkoping.se                                            lars.rosell@linkoping.se

Dan Elofsson
Utvecklingskonsulent
Östergötlands Fotbollförbund
010/4765062
dan.elofsson@osterg.rf.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 27 september 2017