Hoppa till huvudinnehåll

Om skolan

Fridtunaskolan, tidigare T1-skolorna, kännetecknas av trygghet, respekt och ömsesidigt förtroende. Studieron i klassrummen är god och personalen är engagerad och motiverad. Detta gäller även i högsta grad föräldrarna, som visar ett stort engagemang för sina barns utbildning.

Hos oss är kommunikation och samspel hörnstenar. Hörnstenar som grundas i det utvecklings- och kvalitetsarbete med höga målsättningar som vi hela tiden bygger verksamheten på.

För oss är det viktigt att alltid bemöta eleverna utifrån individen. Det är i mötet mellan pedagog och elev som kvalitet skapas.

Vi har höga förväntningar på eleverna, det är centralt för elevernas möjligheter att nå så långt som möjligt i sin utveckling.

Vår undervisning är varierad och vi arbetar fokuserat med att arbeta efter de mest framgångsrika undervisningsstrategierna.

Fridtunaskolan ligger centralt belägna med skolgårdar som eleverna uppskattar mycket. Dessutom är närheten till vår egen skolskog i Vallaskogen, en enastående möjlighet för oss att hela tiden ha en närhet till naturen.

Vi är nu alla, elever och personal, på Fridtunaskolan.

Fridtunaskolan

Senast uppdaterad den 20 juni 2023