Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Om Berzeliusskolans gymnasium

På Berzeliusskolans gymnasium erbjuds sedan länge Naturprogrammet och Teknikprogrammet. Numera finns också Språkintroduktion och Individuellt alternativ.

Gymnasieskolan är sedan länge förknippad med utbildningar inom naturvetenskap och teknik men har också utbildningar på introduktionsprogram, såsom språkintroduktion och individuellt alternativ. Skolan har ett fruktbart samarbete med universitet och högskola och är en del av Teknikcollege med etablerade företagskontakter inom olika branscher. Berzeliusskolan erbjuder även ett fjärde år på teknikprogrammet inom informations- och medieteknik med utgång mot nätverksteknik. Det leder fram till en gymnasieingenjörsexamen.

Vi har tydliga regler, handlingsplaner och en väl utbyggd elevhälsa vars syfte är att skapa en trygg miljö för elever och vuxna. Självklart finns ett välutrustat bibliotek på skolan. 

Sist men inte minst finns en välutbildad, engagerad och erfaren personal som ser till att du kommer att trivas och att dina år på Berzeliusskolan blir så meningsfulla som möjligt.

 

Berzeliusskolan gymnasium

Till e-postformulär för Berzeliusskolan gymnasium

E-post: berzelius@linkoping.se

Telefon: 013-20 74 00

Besöksadress: Gustav Adolfsgatan 25 (se karta)

Postadress: Berzeliusskolan gymnasium
581 81 LINKÖPING

Webbadress: http://www.linkoping.se/berzelius http://www.linkoping.se/berzelius

Enhetschef: Magnus Johansson
Telefon: 013-20 74 03

Rektor: Leif Skarp
Telefon: 013-20 74 43

Rektor: Linda Eklund
Telefon: 013-20 74 32

Rektor: Mattias Dahlgren
Telefon: 013-26 37 09

Rektor: Richard Olovsson

Senast uppdaterad den 14 januari 2021