Bokning av luciatåg 2016

Bokning av luciatåg från Linköpings musikklasser 2016 är nu öppen.

Ett tecknat luciatåg med4 tjejer och 2 killar som sjunger.

 

Även i år finns det möjlighet att beställa ett luciatåg från musikklasserna. All bokning sker genom att man fyller i formuläret som man kommer till om man följer länken nedan. Läs dock noggrant igenom följande innan du gör din beställning:

 

  1. Vi lussar alltid klassvis, det går alltså inte att beställa en mindre grupp. Vi är som flest 28 elever i klasserna, tänk på att det ska finnas golvutrymme så det rymmer en stor klass.
  2. Våra klasser är endast bokningsbara tisdagen den 13/12, enligt följande:
    • År 4-6 fr.o.m. kl.08. 00 t.o.m. kl.14.00.
    • År 7-9 kan lussa även tidigare på morgonen t.o.m. kl.15.30.
  3. Kostnad: Ideella föreningar och vårdinstitutioner betalar minst 1500 kr, alla övriga minst 3000 kr. Alla pengar kommer våra elever till del i form av musikprojekt, gästlärare etc. under kommande läsår. Den besökande klassen har med sig alla nödvändiga uppgifter för betalningen. Om man vill ha luciatåget flera gånger på samma ställe så blir naturligtvis kostnaden därefter.
  4. Ett luciatåg tar 15- 20 minuter.
  5. Varje klass gör ett begränsat antal luciatåg, det är ”först till kvarn” som gäller. De yngre eleverna gör färre antal framträdanden än de äldre.
  6. Vi tar emot bokningar fram t.o.m. onsdag 23/11. Vi har ingen möjlighet att direkt bekräfta varje beställning vi får in, däremot hör vi av oss till dem vi ser inte kan få sina önskemål tillgodosedda. Senast torsdag 1/12 kommer någon ansvarig för den klass ni ska få besök av att höra av sig angående detaljerna.

 Välkomna med er bokning!

Bokning av luciatåg 2016

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 24 november 2016