Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Om skolan

Folkungaskolan är en stor liten skola. Stor för att det finns många intressanta profiler att välja mellan. Liten för att du känner dig trygg och vet vilka de flesta är. Din tid på skolan är värdefull. Det är din framtid det handlar om - och det är vår uppgift att se till att du får ut så mycket som möjligt av utbildningen på Folkungaskolan.

Folkungaskolan

Folkungaskolan - södra entrén

Genom att analysera och ifrågasätta utvecklar du ett kritiskt förhållningssätt till kunskap, samtidigt som du ökar insikten om att ett problem kan ha många lösningar. Kunskap öppnar gränser, river murar och skapar nya möjligheter. 

Grundskolan

På grundskolan åk 4-9 har vi elever som går i musikklassprofil. I årskurs 7-9 har vi elever i dansklassprofil, konst- och designinriktning, musikproducentinriktning, scienceinriktning samt hem- och konsumentinriktning. Läs mer om våra inriktningar och profiler under Grundskolan i menyn.

Gymnasiet

Gymnasiet har samhällsvetenskapligt program, ekonomiskt program och estetiskt program med musikinriktning. Dessutom erbjuder vi språkintroduktion för nyanlända. Denna blandning av elever gör Folkungaskolan till något unikt, inte bara i Linköping, utan i hela landet.

Läs mer om våra program och inriktningar under Gymnasiet i menyn.

Folkungaskolan

Till e-postformulär för Folkungaskolan

E-post: folkungaskolan@linkoping.se

Telefon: 013 - 20 77 00

Besöksadress: Folkungagatan 20 (se karta)

Besöksadress : Folkungagatan 20

Postadress: Linköpings kommun
Folkungaskolan
581 81 Linköping

Webbadress: https://www.linkoping.se/folkunga https://www.linkoping.se/folkunga

Senast uppdaterad den 26 augusti 2020