Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Estetiska programmet- Musik

Inom programmet ingår ett stort utbud av inriktningskurser, bland annat spel i ensemble, individuella instrumentlektioner, körsång, musikteori och musikproduktion. Inom de individuella valen får du dessutom möjligheten att utveckla andra estetiska förmågor inom exempelvis hantverk, bild­ och formgivning.

Du kan se fram emot tre utvecklande och kreativa gymnasieår på de estetiska programmet, med siktet inställt på framtida universitetsstudier eller annan musikalisk vidareutbildning.

Programfördjupning

Scenfördjupning ger dig erfarenheten att sätta upp musik­ och teaterproduktioner samt möjligheten att utveckla din scenvana och människokännedom (genom psykologi­ och filosofikurserna).

I den vackra konsertsalen och de mindre musik­ studiorna står dörrarna alltid öppna! Det är en mötesplats där ungdomar från olika program, årskurser och bakgrunder träffas med musiken som gemensam nämnare. Det spelas, övas och produceras ständigt musik i olika genrer och epoker! Återkommande moment är våra konsert­ produktioner och teater­ projekt där vi arbetar med allt från dramatisering, scenografi, musik och dans.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 26 mars 2020