Hoppa till huvudinnehåll

Vuxenutbildning på gymnasienivå ALG

Här erbjuder vi utbildningar på gymnasial nivå för dig som vill få en yrkesförberedande grundutbildning, komplettera dina kunskaper eller validera dina yrkeserfarenheter.

Oavsett varför du väljer en utbildning hos oss vet vi att du har ett mål som är viktigt för dig. Hos oss får du de kunskaper och färdigheter som krävs för att nå det målet. Vi erbjuder utbildningar och studiemiljöer som motiverar och inspirerar dig som elev. Vi vet att alla människor är unika, därför strävar vi efter att våra utbildningar ska låta dig utvecklas som individ och att du ska hitta just din väg framåt.

På våra vuxenutbildningar blandas teori och praktik på ett givande sätt. Vår nära kontakt med näringslivet ger dig också goda valmöjligheter vid till exempel Arbetsplatsförlagt Lärande (APL). Hos oss hittar du utbildningar som kan leda till både jobb och fortsatta studier efter examen.

Heltidsstudier innebär att du studerar 20 poäng per vecka eller cirka 400 poäng per termin.

Förkunskaper

Förkunskaper på samtliga av våra utbildningar är godkända grundskolebetyg i svenska eller svenska som andraspråk samt matematik eller motsvarande.

Utbildningar på ALGVUX

På Anders Ljungstedts vuxenutbildningar finns följande yrkesförberedande vuxenutbildningar:

Kontakt:

För ytterligare information, kontakta Torbjörn Jonsson via e-post [email protected] Du kan även nå oss på telefon 013-20 72 94.

För att kontakta Centrum för vuxenutbildning eller läsa mer om vuxenutbildningar i Linköping, klicka på länken nedan.

Senast uppdaterad den 22 december 2022