Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Digitala Linköping

Digitala Linköping är samlingsnamnet på våra arenor och forum där vi diskuterar digitalisering och utvecklar idéer inom digitalisering. Digitala Linköping vänder sig till dig som arbetar med digitalisering eller verksamhetsutveckling i någon form, både inom Linköpings kommun och hos andra aktörer.

Med Digitala Linköping vill vi utveckla idéer och tillsammans diskutera och låta oss inspireras i hur vi kan använda digitalisering för att möta dagens och morgondagens utmaningar. 

Inspirationsluncher

Linköpings kommun arrangerar inspirationsluncher som syftar till att öka kunskapen om den digitala utvecklingen i kommunen och vår omvärld. Målgruppen för inspirationsluncherna är primärt medarbetare men vi lägger även ut utvalda inspirationsluncher för alla att ta del av. Ta gärna del av innehållet och sprid till personer i din närhet som du tror har nytta av innehållet.

Linköpings digitala elefant

Linköpings digitala elefant är en del av Digitala Linköping. Det är en podcast som drivs av två projektledare inom digitalisering. Podcasten drivs av två projektledare för ett digitaliseringsprojekt inom HR. I podcasten delar de med sig av erfarenheter och lärdomar kring hur det är att driva digitaliseringsprojekt i praktiken. Lyssna gärna och delta i diskussionerna.

Senast uppdaterad den 5 juni 2020