LKDATA

Välkommen till LKDATA! Vi tillhandahåller IT-tjänster för alla verksamheter inom Linköpings kommun och de kommunägda bolagen.

 

Vår vision

Vi vill att Linköpings kommun ska vara ledande i användningen av IT-tjänster som stödjer och utvecklar kommunens verksamheter i syfte att ge bra utbildning, omsorg och service till kommunens medborgare.

Helhetsansvar

LKDATA arbetar både strategiskt och operativt med IT. Vi tar helhetsansvaret från identifiering av behov och leverans av paketerade IT-tjänster, till projektledning, förvaltning och användarstöd under tjänstens hela livscykel. Vi har hög teknisk kompetens och lång erfarenhet av arbete med kommunal verksamhet.

Nära verksamheten

Det är viktigt för oss att vara insatta i våra kunders verksamheter, vara serviceinriktade och agera affärsmässigt. Tillsammans löser vi de behov som verksamheterna har. Vi strävar alltid efter att frigöra tid och utveckla kvalitén för kommunens kärnverksamhet.

Våra IT-tjänster

Vi säkerställer upphandling och samordning av leverantörer till våra IT-tjänster. För att optimera och garantera kvalitén arbetar vi med processtyrning i enlighet med service managementstandarden ISO/IEC 20 000:2011.

LKDATA

Skicka e-post till LKDATA

E-post: Kundservice@linkoping.se

Telefon: 013-20 60 00
Telefontid: Mån-fre 07.45-17.00

Besöksadress: Mjärdevi center, Teknikringen 10 (se karta)

Postadress:
Linköpings kommun
LKDATA
581 81 Linköping

Webbadress: http://www.linkoping.se/lkdata/ http://www.linkoping.se/lkdata/

Affärsområdeschef: Krister Siggesjö
E-post: krister.siggesjo@linkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 2 januari 2019