Information för evenemangsbesökare

Här finns allmän information om kommunens evenemang och aktiviteter.

Linköpings kommun följer regeringens beslut, den 12 mars, om att förbjuda allmänna sammankomster med fler än 500 personer. Från och med 29 mars förbjuds allmänna sammankomster med fler än 50 personer.

Linköpings kommun följer regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kopplat till evenemang. Det innebär att en del av kommunens kultur- och idrottsevenemang ställs in. Även evenemang som genomförs av annan arrangör men i kommunens anläggningar kommer att ställas in eller flyttas fram den närmaste tiden.

Vi hänvisar besökare att noggrant följa de evenemang de ska besöka för rätt information.

- Vi följer utvecklingen noggrant och bedömer våra evenemang enligt de riktlinjer Folkhälsomyndigheten gett oss säger Karin Olanders, Kultur och fritidsdirektör. När vi ställer in evenemang har vi bedömt dem utifrån en riskbedömning. Flera evenemang har redan påverkats av händelser kopplade till coronaviruset. Till exempel har medverkande drabbats av internationella reseförbud och då måste evenemanget flyttas eller ställas in.

Information om inställda evenemang

För korrekt och uppdaterad information och frågor och hänvisas direkt till respektive evenemangsarrangör. Där uppdateras vilka evenemang som genomförs, flyttats fram eller ställs in och hur eventuella biljettåterköp hanteras.

Kommunala evenemang

Information om kommunens evenemang 

Visit Linköping

Information om evenemang arrangerade av Visit Linköping hittas på:

Konsert & Kongress

Information om evenemang på Linköping Konsert & Kongress

Östgötateatern

Information om föreställningar på Östgötateatern

Scenkonst Öst

Information om evenemang på Scenkonst Öst

Norrköpings symfoniorkester- SON

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 27 mars 2020