Snabbnavigation

Stöd till barn och unga i samband med coronaläget

Den förändrade vardagen som coronakrisen innebär väcker självklart tankar och frågor även hos dig som barn eller ung. Här kan du läsa om vilket stöd Linköpings kommun och andra aktörer kan erbjuda om du känner oro eller har det jobbigt hemma.

Råd, stöd eller någon att prata med

De här sidorna vänder sig till dig som behöver råd, stöd eller någon att prata med:

Är du barn eller ungdom i ett hem där våld finns?

Bor du i ett hem där det finns våld? Har du blivit utsatt eller har någon annan i din familj blivit det?

Chatta med kurator på Ungdomshälsan

Chatt som vänder sig till dig mellan 13-25 år:

Elevhälsan

På varje skola i Linköpings kommun finns ett elevhälsoteam. Vill du komma i kontakt med skolsjuksköterska eller kurator på din skola så hittar du mer information på din skolas hemsida. Mer information om elevhälsan:

Orosanmälan - för dig som vuxen

Här kan du göra en orosanmälan via en e-tjänst om du misstänker att ett barn far illa. Du behöver inte veta säkert om något är fel, det räcker med att du misstänker eller känner oro för barnet:

Mer hjälp, rådgivning och stöd

Senast uppdaterad den 1 januari 2021

Chatta
Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping

Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-16.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: