Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Regnbågsveckan 2020

Under Regnbågsveckan, även kallat Linköping Pride 2020, arrangerar Linköpings kommun två webbföreläsningar på temat inkludering. Båda föreläsningarna sänds den 24 augusti och är gratis att delta i.

Inkluderande ledarskap

Hur kan du som ledare säkerställa att ditt ledarskap bidrar till en öppen och inkluderande miljö? Hur kan du bli bättre på att närma dig laddade frågor som rasism, sexism och homofobi? Vilka mikrohandlingar går det att börja med? 

Ta del av en webbföreläsning om hur ett normmedvetet ledarskap kan ge utrymme för fler att må bra och utvecklas och hur du som tränare/ledare med små medel kan göra stor skillnad och bidra till en jämställd och inkluderande idrott.

Föreläsare är Sofia B Karlsson som jobbar med inkluderande idrott på Riksidrottsförbundet.

Datum: 24 augusti

Tid: 12.00-13.00

Anmälan är nu stängd.

Make Equal

I en värld där fler och fler organiserar sig i fascistiska och odemokratiska rörelser behövs en stark motkraft. Maria Johansson och Kristina Wicksell Bukhari är jämlikhetsexperter på Make Equal som just nu driver det treåriga arvsfonsprojektet Allierad där de tar fram metoder för den som vill alliera sig i någon annans kamp men inte vet hur. Med en blandning av teori, historiska exempel, omvärldsanalys och diskussioner går de i denna workshop igenom hur vi som individer och som organisationer kan stå upp för andras rättigheter och på så sätt hjälpas åt att driva utvecklingen framåt.

Datum: 24 augusti

Tid: 16.00-17.30

Anmälan är nu stängd.

Senast uppdaterad den 20 augusti 2020