Kommunens tidningar

Linköpings kommun ger ut två tidningar: Vi Linköping, som skickas till alla medarbetare, samt Ny i stan, som skickas ut till alla nyinflyttade. De senaste numren går även att läsa här på linkoping.se.

Vi Linköping

Magasinet ges ut tre gånger om året. Första utgivning var april 2019. I Vi Linköping får du ta del av medarbetares vardag och lära känna olika kommunala arbetsplatser, läsa om framtidsplaner och stora projekt, utmaningar och goda exempel.

Ny i stan

Du som är nyinflyttad i Linköping får tidningen "Ny i stan" i brevlådan. Dessutom kan du läsa den här på linkoping.se.

Tidningen består av artiklar med information om Linköpings kommuns verksamhet. Dessutom finns det annonser från olika företag och organisationer i Linköping. Kommunen står bakom artiklarna. Annonser, tryck och distribution ansvarar företaget Storstadspress för.

"Ny i stan" uppdateras en gång varje år.

Senast uppdaterad den 9 april 2019