Kommunens tidningar

Linköpings kommun ger ut två tidningar: På jobbet, som skickas till alla medarbetare, samt Ny i stan, som skickas ut till alla nyinflyttade. De senaste numren går även att läsa här på linkoping.se.

På jobbet

På jobbet är Linköpings kommuns personaltidning, som skickas ut till alla medarbetare fyra gånger om året. Tidningen ska öka kunskapen hos de anställda om den kommunala organisationen och lyfta fram olika enheters sätt att arbeta. Den ska även spegla och kritiskt granska utvecklingen inom den offentliga sektorn och vad den får för konsekvenser på det lokala planet på arbetsplatserna i Linköpings kommun.

Kontakta På jobbets redaktion

Emmilie Engström

Redaktör för På jobbet Kommunikationsstaben

Skicka e-post till Emmilie Engström

E-post: emmilie.engstrom@linkoping.se

Ny i stan

Du som är nyinflyttad i Linköping får tidningen "Ny i stan" i brevlådan. Dessutom kan du läsa den här på linkoping.se.

Tidningen består av artiklar med information om Linköpings kommuns verksamhet. Dessutom finns det annonser från olika företag och organisationer i Linköping. Kommunen står bakom artiklarna. Annonser, tryck och distribution ansvarar företaget Storstadspress för.

"Ny i stan" uppdateras en gång varje år.

Senast uppdaterad den 9 januari 2019