Timanställning

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss? Vi erbjuder nu lediga timanställningar inom våra omsorgsyrken. När du jobbar hos oss har du ett meningsfullt jobb där du gör skillnad för personer varje dag.

 

 Våra lediga tjänster

 

Inga lediga tjänster just nu

Socialpsykiatri, Råd & Stöd

Daglig verksamhet, Råd & Stöd

Individ- och familjeomsorg, Råd & stöd

 

Vi skapar bra dagar för våra kunder och medarbetare

Att arbeta inom våra omsorgsområden är något som kommer ge dig mer än väldigt nyttig erfarenhet. Du får träffa och hjälpa personer som behöver det allra mest och i gengäld får du tillbaka mycket glädje och en stor tacksamhet.

Inom Leanlink arbetar vi för att skapa bra dagar tillsammans både för våra kunder och medarbetare. Det är viktigt för oss att alla känner sig delaktiga i vår Leanlinkfamilj. Flera av våra verksamheter arbetar med sociala medier, där du som medarbetare gärna får visa hur du skapar bra dagar på din arbetsplats.

Hos oss är varje medarbetare värdefull och det är viktigt för oss att visa hur betydelsefullt arbete alla utför varje dag för att öka yrkesstoltheten. Här kan du se filmer där några av våra medarbetare vloggar om sin yrkesroll och hur de skapar bra dagar för våra kunder. 

 

Se hur det är att jobba hos oss

 

Nora, undersköterska

 

Tommy, specialistundersköterska

 

 Kati, sommarvikarie personlig assistent

 

Andreas, personlig assistent

 

Carina, undersköterska och behandlingspedagog

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 17 oktober 2018