Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Öppen dagverksamhet - avlastning för närstående

Öppna dagverksamheten finns till för dig som har en närstående med minnesproblematik. Här finns möjlighet för din närstående att vistas när du behöver uträtta ärenden eller få en stund för dig själv.

Stöd till närstående

Om du är närstående till någon som har behov av stöd, samtidigt som du själv behöver tid för en egen del, exempelvis för att uträtta ärenden, handla eller besöka vårdcentralen, är du välkommen att höra av dig till oss. Vi som arbetar på öppna dagverksamheten är undersköterskor med bred kompetens och kan ge din närstående stöd och möjlighet att delta i aktiviteter.

Aktiviteter

För de som deltar i vår verksamhet anordnas olika aktiviteter, både i enskilda möten och i gruppverksamhet. Gruppaktiviteter ordnas på eftermiddagar och kan exempelvis vara promenader, boulespel eller utflykter. Det finns också möjlighet att komma med egna önskemål om vilka aktiviteter ni skulle vilja att vi anordnar.

Det behövs inget biståndsbeslut för att delta

Platsen hos oss är kostnadsfri och fika finns till självkostnadspris. Det behövs inget biståndsbeslut för att din närstående ska kunna delta i vår verksamhet. Du kan kontakta oss direkt och boka en tid. 

Kontakta och besök oss

Kontakta gärna oss om ni vill ha mer information om verksamheten, du vill boka enskild tid eller tid för att prova på vår gruppverksamhet. Oavsett om ni besökt oss tidigare eller ej, vill vi att ni meddelar oss innan ni kommer.

Öppen dagverksamhet

Vår verksamhet riktar sig till personer med minnesproblematik och deras anhöriga.

Telefon: 013-208704

Besöksadress: Djurgårdsgatan 17 B (se karta)

Chef: Therese Norr 013-294915 Samordnare: Michael Zentio 013-263340

Senast uppdaterad den 27 april 2017