Blandarens servicehus

Leanlink Äldreomsorg driver Blandarens servicehus, med 36 lägenheter, lunchservering och fritidsaktiviteter. Servicehuset ligger centralt beläget i Linköping city.

 

Blandarens servicehus ligger på Repslagaregatan 2. Vi har tillgång till uteplats i anslutning till matsalen.

Boende i servicehuset

På vårt servicehus finns 36 servicelägenheter. Att bo i servicelägenhet innebär att du bor i en egen lägenhet och har tillgång till viss gemensam service och gemensamma lokaler. När du bor i en servicelägenhet kan du få hjälp av hemtjänsten. Servicelägenheterna är ca 65 kvadratmeter med toalett, dusch, kök, tvättmaskin och torktumlare. Vi har fastighetsansvar och tar bland annat emot felanmälan och ansvarar för att visa lägenheter för nya hyresgäster.

Fritidsverksamheten

Du som bor hos oss är välkommen att delta i våra aktiviteter som hålls i Aktivitetshuset som ligger i anslutning till oss.

Besök gärna deras sida för att hitta aktuellt program.

 

 

Lunchservering

Du som bor i servicelägenhet och du som har eget boende i Linköpings kommun är välkommen att äta lunch i vår restaurang. Lunchen kostar: 50 kr. Om du vill försäkra dig om dagens rätt kan du ringa och beställa din lunch. I de fall du inte beställer lunch och huvudrätten tagit slut kommer du istället att erbjudas alternativrätter. Leanlink Kost & Restaurang ansvarar för lunchserveringen.

Lunchserveringens öppettider:

Alla dagar kl. 12.00 – 13.00

Sjukvård

Leanlink Äldreomsorg är ansvariga för hälso- och sjukvårdsinsatserna på servicehuset. Det innebär att det finns tillgång till sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Hemtjänst

Bor du i servicehuset eller närområdet och är i behov av hjälp, omvårdnad eller stöd? Om du vill att vi på Leanlink ska ta hand om din hemtjänst får du gärna kontakta oss. Ring direkt till servicehusets samordnare som tillsammans med dig planerar de insatser du behöver. Kontaktuppgifter hittar du nedan. De kan svara på dina frågor och hjälpa dig. Har du en annan utförare av hemtjänst idag, går det självklart bra att byta.

Du kan läsa mer om vår hemtjänst och vilka tjänster vi erbjuder här:

Kontaktuppgifter

Angela Lundstedt

Verksamhetschef Blandarens servicehus och hemtjänst

Skicka e-post till Angela Lundstedt

E-post: Angela.Vennstrom-Lundstedt@linkoping.se

Telefon: 013-20 84 04

Marie Jacobsson

Samordnare Blandaren hemtjänst

Skicka e-post till Marie Jacobsson

E-post: Marie.Jakobsson@linkoping.se

Telefon: 013-20 84 09

Blandarens hemtjänst och servicehus

Hemtjänst i och kring city

Skicka e-post till Blandarens hemtjänst och servicehus

E-post: Angela.Vennstrom-Lundstedt@linkoping.se

Telefon: 013-20 84 09

Besöksadress: Repslagaregatan 2 (se karta)

Postadress: 582 22 Linköping

Webbadress: http://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/hemtjanst-/leanlinks-hemtjanstomraden/alla-hemtjanstomraden-leanlink/blandarens-hemtjanst/ http://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/hemtjanst-/leanlinks-hemtjanstomraden/alla-hemtjanstomraden-leanlink/blandarens-hemtjanst/

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 19 mars 2019