Räknestickans servicehus

Leanlink Äldreomsorg har basansvaret och driver Räknestickans servicehus med 35 lägenheter, lunchservering och fritidsaktiviteter. Servicehuset ligger centralt och naturnära beläget i stadsdelen Ekholmen. Vi har tillgång till en stor altan med uteplats.

 

Boende i servicehuset

På vårt servicehus finns 35servicelägenheter. Att bo i servicelägenhet innebär att du bor i en egen lägenhet och har tillgång till viss gemensam service och gemensamma lokaler. När du bor i en servicelägenhet kan du få hjälp av hemtjänsten.

Servicelägenheterna är ca 65 kvadratmeter med toalett, dusch, kök, tvättmaskin och torktumlare. Vi har fastighetsansvar och tar bland annat emot felanmälan och ansvarar för att visa lägenheter för nya hyresgäster.

Fritidsverksamheten

Du som bor i servicelägenhet och du som har eget boende i Linköpings kommun är välkommen att delta i våra olika aktiviteter. Vi har verksamhet 15 timmar/vecka. Aktiviteterna annonseras på servicehuset. Vi tycker att det är viktigt att ni som deltar i fritidsverksamheten är delaktiga i att ta fram förslag till aktiviteter. Detta får ni bland annat möjlighet till genom de regelbundna enhetsråd som vi anordnar.

Några exempel på aktiviteter:

  • Bingo
  • Promenader
  • Yoga
  • Underhållning
  • Gudstjänst

Lunchservering

Du som bor i servicelägenhet och du som har eget boende i Linköpings kommun är välkommen att äta lunch i vår restaurang. Lunchen kostar: 50kr. Om du vill försäkra dig om dagens rätt kan du ringa och beställa din lunch. I de fall du inte beställer lunch och huvudrätten tagit slut kommer du istället att erbjudas alternativrätter. Leanlink Kost & Restaurang ansvarar för lunchserveringen. Du hittar länken till menyn på höger sida.

Lunchserveringens öppettider:

Alla dagar kl. 11.30-12.30

Sjukvård

Leanlink Äldreomsorg är ansvariga för hälso- och sjukvårdsinsatserna på servicehuset. Det innebär att det finns tillgång till sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Hemtjänst

Bor du i servicehuset eller närområdet och är i behov av hjälp, omvårdnad eller stöd? Om du vill att vi på Leanlink ska ta hand om din hemtjänst får du gärna kontakta oss. Ring Gunilla Fryklund, 013-26 38 34 eller ring direkt till servicehusets verksamhetschef som tillsammans med dig planerar de insatser du behöver. Kontaktuppgifter hittar du nedan. De kan svara på dina frågor och hjälpa dig. Har du en annan utförare av hemtjänst idag, går det självklart bra att byta.

Du kan läsa mer om vår hemtjänst och vilka tjänster vi erbjuder här:

Kontaktuppgifter

Anna-Karin Hagel

Verksamhetschef Räknestickans servicehus och hemtjänst och Möjetorps hemtjänst

Skicka e-post till Anna-Karin Hagel

E-post: Anna-Karin.V.Hagel@linkoping.se

Telefon: 013-26 37 74

Fredrik Larsson

Samordnare

Skicka e-post till Fredrik Larsson

E-post: fredrik.larsson2@linkoping.se

Telefon: 013-29 46 32

Räknestickan servicehus och hemtjänst samt Möjetorps hemtjänst

Skicka e-post till Räknestickan servicehus och hemtjänst samt Möjetorps hemtjänst

E-post: Anna-Karin.V.Hagel@linkoping.se

Telefon: 013-29 47 93

Besöksadress: Ekholmsvägen 100 (se karta)

Postadress: 589 25 Linköping

Webbadress: http://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/servicehus/alla-servicehus-leanlink/raknestickans-servicehus/ http://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/servicehus/alla-servicehus-leanlink/raknestickans-servicehus/

Räknestickans hemtjänst och servicehus samt Möjetorp hemtjänst

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 8 januari 2019