Torparegatans servicehus

Leanlink Äldreomsorg har basansvaret och driver Torparegatan servicehus med 33 lägenheter, lunchservering och fritidsaktiviteter. Servicehuset ligger på Torparegatan 88 i södra delen av stadsdelen Lambohov. I anslutning till matsalen och servicehuset har vi tillgång till uteplats med odlingslådor.

 

Boende i Servicehuset

På vårt servicehus finns 33 servicelägenheter. Att bo i servicelägenhet innebär att du bor i en egen lägenhet och har tillgång till viss gemensam service och gemensamma lokaler. När du bor i en servicelägenhet kan du få hjälp av hemtjänsten.

Servicelägenheterna är ca 65 kvadratmeter med toalett, dusch, kök, tvättmaskin och torkskåp. Vi har fastighetsansvar och tar bland annat emot felanmälan och ansvarar för att visa lägenheter för nya hyresgäster.

Fritidsverksamheten

Du som bor i servicelägenhet och du som har eget boende i Linköpings kommun är välkommen att delta i våra olika aktiviteter. Vi har verksamhet 15 timmar/vecka. Aktiviteterna annonseras på servicehuset. Vi tycker att det är viktigt att ni som deltar i fritidsverksamheten är delaktiga i att ta fram förslag till aktiviteter. Detta får ni bland annat möjlighet till genom de regelbundna enhetsråd som vi anordnar.

Några exempel på aktiviteter:

  • Bakning
  • Bingo
  • Gymnastik
  • Underhållning med sång och musik
  • Trivselkväll en kväll varje månaden
  • Några gånger varje år arrangeras och erbjuds möjlighet utflykter

Lunchservering

Du som bor i servicelägenhet och du som har eget boende i Linköpings kommun är välkommen att äta lunch i vår restaurang. Lunchen kostar: 50 kr. Om du vill försäkra dig om dagens rätt kan du ringa och beställa din lunch. I de fall du inte beställer lunch och huvudrätten tagit slut kommer du istället att erbjudas alternativrätter. Leanlink Kost & Restaurang ansvarar för lunchserveringen.

Lunchserveringens öppettider:

Alla dagar kl. 12.00 – 13.00

 

Hemtjänst

Bor du i servicehuset eller närområdet och är i behov av hjälp, omvårdnad eller stöd? Om du vill att vi på Leanlink ska ta hand om din hemtjänst får du gärna kontakta oss. Ring Gunilla Fryklund, 013-26 38 34 eller ring direkt till servicehusets verksamhetschef som tillsammans med dig planerar de insatser du behöver. Kontaktuppgifter hittar du nedan. De kan svara på dina frågor och hjälpa dig. Har du en annan utförare av hemtjänst idag, går det självklart bra att byta.

Du kan läsa mer om vår hemtjänst och vilka tjänster vi erbjuder här:

Kontaktuppgifter

Stefan Ringdahl

Verksamhetschef Ulrika och Torparegatans hemtjänst

Skicka e-post till Stefan Ringdahl

E-post: stefan.ringdahl@linkoping.se

Telefon: 013-26 27 46

Victoria Johansson

Samordnare Ulrika & Torparegatans hemtjänst

Skicka e-post till Victoria Johansson

E-post: Victoria.Johansson@linkoping.se

Telefon: 013-20 60 70

Torparegatans hemtjänst och Trygghetsboende

Hemtjänst och servicehus i och kring Lambohov

Skicka e-post till Torparegatans hemtjänst och Trygghetsboende

E-post: stefan.ringdahl@linkoping.se

Telefon: 013-20 60 70

Besöksadress: Torparegatan 88 (se karta)

Postadress: 583 32 Linköping

Webbadress: http://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/servicehus/alla-servicehus-leanlink/torparegatans-servicehus/ http://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/servicehus/alla-servicehus-leanlink/torparegatans-servicehus/

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 7 maj 2019