Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Ulrika Trygghetsboende

Leanlink Äldreomsorg ansvarar för Ulrika Trygghetsboende. I huset finns 10 lägenheter samt lunchservering och fritidsaktiviteter. Vi har tillgång till uteplats och nära till affär och i omgivningarna finns natursköna promenadstråk.

Onsdagen den 18 mars tog Linköpings kommun beslut om att från och med nu begränsa lunchservering och fritidsverksamhet i servicehus, trygghets- och vårdboenden till att enbart gälla personer som bor på boendena. Åtgärderna genomförs för att skydda de äldre och minska smittspridningen av det nya coronaviruset

 

Boende i Trygghetsboendet

Ett Trygghetsboende är till för er som är 70 år eller äldre. Att bo i ett Trygghetsboende innebär att det finns möjlighet till gemenskap och stöd av värd/värdinna samt fritidsverksamhet och lunchservering. 

På vårt Trygghetsboende finns 10 lägenheter. Att bo på Trygghetsboende innebär att du bor i en egen lägenhet och har tillgång till viss gemensam service och gemensamma lokaler. När du bor i din lägenhet kan du få hjälp av hemtjänsten.

Lägenheterna är ca 63-67 kvadratmeter med toalett, dusch, kök, och gemensam tvättstuga.Vi har fastighetsansvar och tar bland annat emot felanmälan och ansvarar för att visa lägenheter för nya hyresgäster.

Värd/värdinna:

En värd/värdinna finns på plats i Trygghetsboendet vissa tider varje helgfri vardag. Tillsammans med de boende i huset samt kringboende ska värd/värdinnan skapa trygghet och social gemenskap. Värd/värdinnans övriga uppdrag kan vara att visa lägenheter,ta emot felanmälan och hjälpa till med enklare göromål utifrån de boendes önskemål.

Kontakt: Värd/värdinna 013- 26 27 67

Fritidsverksamheten

Fritidsverksamheten är en viktig del av Trygghetsboendet för att skapa trivsel, engagemang och samhörighet för och mellan besökarna. Aktiviteterna annonseras på Trygghetsboendet. Vi tycker att det är viktigt att ni som deltar i fritidsverksamheten är delaktiga i att ta fram förslag till aktiviteter. Detta får ni bland annat möjlighet till genom samtal med värd/värdinnan på Trygghetsboendet.Trygghetsboendet.

 

 

Lunchservering

Du som bor på Trygghetsboendet och du som har eget boende i Linköpings kommun är välkommen att äta lunch i vår restaurang. Om du vill försäkra dig om dagens rätt kan du ringa och beställa din lunch.

Tel: Trygghetsboende 013- 26 27 67  I de fall du inte beställer lunch och huvudrätten tagit slut kommer du istället att erbjudas en alternativrätt. 

Lunchserveringen öppettider: Alla dagar kl.11.00-13.00

Hemtjänst

Bor du i Trygghets boendet eller i närområdet och är i behov av hjälp , omvårdnad eller stöd? Du akn ansöka om hemtjänst hos Äldrelotsen 013-20 64 01. De kan svara på dina frågor och hjälpa dig.

Kontakter

Stefan Ringdahl

Verksamhetschef Ulrika Trygghetsboende och Torparegatans hemtjänst

Till e-postformulär för Stefan Ringdahl

E-post: stefan.ringdahl@linkoping.se

Telefon: 013-26 27 46

Victoria Johansson

Samordnare Ulrika & Torparegatans hemtjänst

Till e-postformulär för Victoria Johansson

E-post: Victoria.Johansson@linkoping.se

Telefon: 013-20 60 70

Ulrika Trygghetsboende

Till e-postformulär för Ulrika Trygghetsboende

E-post: stefan.ringdahl@linkoping.se

Telefon: 013-26 27 67

Besöksadress: Kyrksätersvägen 4 (se karta)

Postadress: 590 53 Ulrika

Webbadress: http://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/servicehus/alla-servicehus-leanlink/ulrika-servicehus/ http://www.linkoping.se/leanlink/aldreomsorg/servicehus/alla-servicehus-leanlink/ulrika-servicehus/

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 19 mars 2020

Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-15.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: