Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Kost & Restaurang

Leanlink Kost och restaurang tillagar, levererar och serverar måltider till restauranger på förskolor, skolor och äldreomsorg i Linköpings kommun. Vi vill skapa en måltidskultur med valmöjlighet och brett måltidsinnehåll, där gästen är i centrum. Vårt mål är att laga så stor del som möjligt av vår mat från grunden, med råvaror av hög kvalitet.

Vår verksamhet

Vi på Kost och restaurang driver både mottagningskök och tillagningskök. Sammanlagt tillagar och serverar vi idag cirka 25 000 portioner per dag till ett 60-tal skolrestauranger, 100 förskolor, 9 servicehusrestauranger, 4 träffpunkter och ett 50-tal enheter inom äldreomsorgen.

Vår verksamhet är konkurrensutsatt och tillhör Leanlink, som är en förvaltning inom Linköpings kommun. Att vi är konkurrensutsatta innebär att kommunen upphandlar vilken utförare som ska ansvara för måltidstjänster på olika skolor, vårdboenden och servicehus.

Nyheter

Löpande nyheter och information om Kost och restaurang hittar du på vår Facebooksida: https://www.facebook.com/kostochrestauranglinkoping/ 

Kost & Restaurang

Telefon: 013-20 60 00

Besöksadress: Ågatan 31 (se karta)

Besöksadress : Ågatan 31

Postadress: Linköpings kommun
Leanlink
Kost & Restaurang
581 81 Linköping

Webbadress: http://www.linkoping.se/leanlink/kost-restaurang/ http://www.linkoping.se/leanlink/kost-restaurang/

Senast uppdaterad den 12 januari 2021