Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Matsedlar för servicehus, trygghetsboenden och vårdboenden

Här hittar du Kost och restaurangs matsedlar för Leanlinks servicehus, trygghetsboenden, vårdboenden och matkorgar inom hemtjänst. Matsedeln anslås på alla servicehus, trygghetsboenden och vårdboenden och finns även som länkar nedan på den här sidan. Matsedlarna publiceras för fem veckor i taget senast två veckor innan perioden startar. Smaklig måltid!

Matsedelsplanering

Matsedelsplaneringen sker i en arbetsgrupp med restaurangområdeschef, kockar och vår kostekonom. När matsedeln är klar näringsberäknas den för att säkerställa att den håller rätt näringsinnehåll. Har du frågor och synpunkter på matsedeln kan du skicka e-post till zzzleanlinkkost@linkoping.se

OBS! Vi kan behöva ändra matsedlarna med kort varsel. Det kan bero på problem med varuleveranser, kökets tillgång på personal och krångel med utrustning.

Kontakt

Har du frågor kring matsedeln eller dagens mat, kontakta det servicehus du vill besöka eller personalen på vårdboendet. Har du frågor kring matsedelsplaneringen eller matsedeln kan du kontakta vår kostekonom på telefon 013-26 37 60. Har du övergripande frågor om äldreomsorgsmaten tag då kontakt med kommunens Äldrelots på telefon 013-20 64 01.

Senast uppdaterad den 15 oktober 2021

Chatta
Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-16.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: