Matsedlar för servicehus och vårdboende

Kost & Restaurangs matsedlar för Leanlinks servicehus, vårdboenden och matkorgar inom hemtjänst. Varje dag serveras dagens rätt. Matsedeln anslås på alla servicehus och vårdboenden och finns även som länkar nedan på sidan. Matsedlarna publiceras för 6-8 veckor i taget ca två veckor innan perioden startar. Med "Vårdboende utan kvällsmat" menas att Kost & Restaurang inte levererar kvällsmåltiden utan den lagas på plats av vårdpersonal, ofta tillsammans med de boende utifrån deras önskemål. Smaklig måltid!

 

Menyplanering

Menyplaneringen sker i en arbetsgrupp med restaurangområdeschef, kockar och vår kostekonom. När menyn är klar näringsberäknas den för att säkerställa att den håller rätt näringsinnehåll.

Kontakt

Har du frågor kring menyn eller dagens mat, kontakta det servicehus du vill besöka eller personalen påvårdboendet. Har du frågor kring menyplaneringen eller matsedeln kan du kontakta vår kostekonom via kommunens växel 013-206000. Har du inte tidigare beställt matkorg och vill börja med detta, tag då kontakt med kommunens Äldrelots på telefon 013-206401.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 20 maj 2019