Arbeta hos oss

Vill du arbeta inom Kost & Restaurang? På den här sidan ser du våra lediga jobb, får information om vad för typ av bakgrund som krävs och hur du gör en ansökan.

kock

 

Din yrkes- och utbildningsbakgrund

För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år, ha en godkänd gymnasieutbildning inom Hotell & Restaurang eller motsvarande kockutbildning.

Som person ska du vara serviceinriktad, flexibel, ha lätt för att samarbeta och vara ansvarsfull. Du måste behärska det svenska språket väl, både i tal och skrift.

Hos oss finns det möjlighet att arbeta som tillsvidareanställd, både heltid och deltid, alternativt ha en uppehållsanställning, semesteranställning eller timanställning.

Personlig utveckling och utbildning

Hos oss finns det möjlighet för dig att utvecklas som person, i din yrkesroll och att hitta den typ av verksamhet som just du trivs att jobba i.

Vi arbetar mycket med rätt kompetens och utbildning hos vår personal. Vi har exempelvis tagit fram egna traineeutbildningar där teori och praktik varvas. De medarbetare som vill vidareutvecklas i sitt arbete kan söka denna typ av utbildning. Vi satsar även på föreläsningar i intressanta ämnen där alla medarbetare bjuds in någon gång per termin.

Lediga jobb och ansökan

Om det finns några lediga jobb hos oss, listas de på den här sidan. Ansökan görs via vår rekryteringssystem som det finns en länk till i varje annons. Har du några frågor får du gärna kontakta vår HR-administratör.

Ulle Haamer

HR-administratör

Leanlink Kost & Restaurang

Skicka e-post till Ulle Haamer

E-post: ulle.haamer@linkoping.se

Telefon: 013-20 73 90

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 16 maj 2019