Förskola och skola

Med vår skolmat vill vi skapa utrymme för kreativitet och valmöjlighet. Alla gäster har olika smak och behov. Några behöver specialkost, andra är allätare och de flesta äter mer när det serveras en favoriträtt.

 

Personlig prägel på samma matsedel

Vi har samma grundmatsedel i alla skolrestauranger vi driver. Men vi lämnar även utrymme för våra kockars kreativitet och ger dem möjlighet att sätta sin egen prägel på maten som serveras i deras restaurang.

Valmöjlighet skapar vi genom att erbjuda tre olika rätter varje dag i skolan och två i förskolan, varav en rätt alltid är vegetarisk. Vi ger även våra gäster möjlighet att välja tillbehör. Det finns alltid olika typer av sallad i vår salladsbuffé. Ris, pasta eller potatis kan erbjudas i olika former och smaker, exempelvis i bufféer.

Alla dessa parametrar jobbar vi med och väger samman med bland annat kostnads- och näringsberäkningar, vilka rätter som passar bra att servera ihop och är logistiskt möjliga att laga samtidigt i våra kök, samt möjligheter och begränsningar i våra avtal.

Besök och ät lunch på en skolrestaurang

Som anhörig är du välkommen att äta lunch på ditt barns skola till en kostnad av 60 kronor.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 31 oktober 2019