Arbeta hos oss

Vill du arbeta inom LSS Funktionsstöd? På den här sidan hittar du länkar till våra lediga jobb, timvikariat och sommarjobb. Du får även information om vad för typ av bakgrund och utbildning som efterfrågas för att arbeta hos oss.

Din yrkes- och utbildningsbakgrund

För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år, ha en godkänd examen, alternativt pågående utbildning inom barn och fritidsprogrammet eller omvårdnadsprogrammet. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med våra olika målgrupper personer med utvecklingstörning, autism, förvärvade hjärnskador och omfattande fysiska funktionsnedsättningar.

Personliga egenskaper

Vi vill att du som söker till oss är positiv, flexibel och ansvarsfull. Du har lätt för att samarbeta och har ett gott bemötande. Du måste behärska det svenska språket, både i tal och skrift. För vissa tjänster krävs att du har körkort samt tillgång till egen bil.

Lediga jobb och ansökan

Inom LSS Funktionsstöd finns ett antal olika verksamheter; LSS-boende, personlig assistans, korttidshem, avlösarservice och ledsagning.

Via länken "Lediga jobb i Linköpings kommun"hittar du generell information om arbete i Linköpings kommun och där listas alla lediga jobb. Det är även där du fyller i och skickar in din ansökan.

Intervju

Vi kallar till intervju kontinuerligt utifrån de annonser vi haft ute och tillfälliga behov i verksamheterna. Blir du kallad till intervju tar du med dig betyg, arbetsgivarintyg eller tjänstgöringsbetyg från tidigare arbete, samt polisens utdrag ur belastningsregistret. Beställ utdraget redan idag då det kan ta upp till 14 dagar innan det kommer till dig!

Kontaktpersoner

Om du har frågor eller vill veta mer om rekryteringsprocessen. Kontakta vår rekryteringsgrupp som består av medarbetare på Bemanningscentrum och vår HR-konsult.

Hanna Sundin

Rekryteringsassistent LSS Funktionsstöd

Bemanningscentrum

Skicka e-post till Hanna Sundin

E-post: Hanna.Sundin@linkoping.se

Telefon: 013 - 26 35 93

Charlotte Jönsson

Verksamhetschef LSS Funktionsstöd

Bemanningscentrum och LSS Kultur och Fritid

Skicka e-post till Charlotte Jönsson

E-post: charlotte.jonsson@linkoping.se

Telefon: 013 - 20 88 01

Pernilla Johansson

HR-Konsult LSS Funktionsstöd

Skicka e-post till Pernilla Johansson

E-post: Pernilla.Johansson4@linkoping.se

Telefon: 013 - 26 33 45

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 3 december 2018