Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Fanjunkaregatan 87

Gruppbostad Fanjunkaregatan 87 har fem platser. Det är ett boende med daglig verksamhet, och ligger ca 3 km ifrån Linköpings stadskärna.

 

Målgrupp

Brukare med stort omvårdnadsbehov

Vardag

Varje brukare har egen lägenhet med kök och badrum, samt tillgång till wifi. I anslutning till lägenheterna ligger en så kallad baslägenhet med kök, där personalen finns. Varje helg har vi brukarråd, och brukarna är även med och planerar de gemensamma måltiderna. Baslägenheten är också till för gemenskap och aktiviteter, bl.a. musikcirkel två gånger i månaden. Vi gör dessutom aktiviteter utanför boendet. Besök på restaurang, bio, rullstolsdans och hockeymatcher är bara några exempel. I närheten av gruppbostaden ligger brukarnas dagliga verksamhet Blå Porten, och dit följer vi med. En bra förutsättning för att brukarna ska känna trygghet.

Arbetssätt och personal

I vårt arbete använder vi lågaffektivt bemötande och, främst på daglig verksamhet, Ipads. Boendet har vaken nattpersonal.

Boendets omgivning

Vi har en väldigt fin, lugnt belägen uteplats, precis intill skogen. Det är promenadavstånd till Valla och Gamla Linköping. Bra bussförbindelser finns och det är relativt nära till det mesta, såväl natur som stadens centrum.

Fanjunkaregatan 87

Telefon: 013 - 20 58 59

Besöksadress: Fanjunkaregatan 87 (se karta)

Postadress: 581 81 Linköping

Webbadress: http://www.linkoping.se/leanlink/lss-funktionsstod/bostader-med-sarskild-service/boende-med-daglig-verksamhet/ http://www.linkoping.se/leanlink/lss-funktionsstod/bostader-med-sarskild-service/boende-med-daglig-verksamhet/

Anna Bengtsson

Verksamhetschef LSS Funktionsstöd

Bostad med särskild service och LSS-sjuksköterskor

Till e-postformulär för Anna Bengtsson

E-post: Anna.Bengtsson@linkoping.se

Telefon: 013-29 47 57

Senast uppdaterad den 3 mars 2020