Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Jungfrubergsvägen 2A & 2B/C

Gruppbostad Jungfrubergsvägen 2A & 2B/C har åtta platser och ligger i bostadsområdet Jakobsdal, ca 5 km från Linköpings stadskärna.

Jungfrubergsvägen 2

 

Målgrupp

Personer med måttlig till grav funktionsnedsättning, och/eller behov av beteendestöd.

Vardag

Hos oss bor du i egen lägenhet med kök och badrum. I anslutning till lägenheterna ligger en så kallad baslägenhet där vi, personalen, finns.Här finns gemensamma utrymmen som kök, matplats och allrum. 

Middag äter vi tillsammans varje dag, och på helgerna har vi dessutom gemensam frukost och lunch. Veckomatsedel samt inköp planerar vi ihop, och vi lagar all mat från grunden. 

Ditt arbete (daglig verksamhet) är på Lilla Åby Östergård. Där får du bl a jobba med djurskötsel, arbete i växthuset och vedhantering.

Vi hittar även på många olika saker i eller utanför gruppbostaden. Några exempel är bakning, fika på stan och träning på gym. Vi har tillgång till minibuss som kan ta oss ut till aktiviteter – i grupp eller var för sig. Varje år planerar vi också in semesterresor med dig.  

Arbetssätt och personal

Vi använder oss av positivt beteendestöd (PBS), som främjar livskvalitet och självbestämmande, samt individanpassade aktivitetsscheman. Under vår och höst har vi handledning av psykolog. Vår arbetsgrupp består av stödassistenter och vårdare. Boendet har vaken natt.

Boendets omgivning

Vi har altan och trädgårdsland på vår stora tomt, som ligger väl insynsskyddad av den närliggande skogen. Det är ca 5 minuters promenad till Jakobsdalsbadet och gångavstånd till Ekholmen Centrum, där bl a bibliotek och frisör finns. Även nära till vårdcentral. Bra bussförbindelse finns.

 

 

Jungfrubergsvägen 2A

Telefon: 013 - 20 89 57

Besöksadress: Jungfrubergsvägen 2A (se karta)

Besöksadress : Jungfrubergsvägen 2A

Postadress: Leanlink LSS Funktionsstöd 58181 Linköping

Webbadress: http://www.linkoping.se/leanlink/lss-funktionsstod/bostader-med-sarskild-service/boende-med-daglig-verksamhet/ http://www.linkoping.se/leanlink/lss-funktionsstod/bostader-med-sarskild-service/boende-med-daglig-verksamhet/

Susanne Jacobsson

Verksamhetschef LSS Funktionsstöd

Barn- och ungdomsverksamhet och bostäder med särskild service för vuxna

Till e-postformulär för Susanne Jacobsson

E-post: Susanne.jacobsson2@linkoping.se

Telefon: 013-20 77 15

Senast uppdaterad den 18 augusti 2021

Chatta
Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-16.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: