Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Boställsgatan 17

Gruppbostad Boställsgatan 17 ligger i Lambohov, ca 6 kilometer ifrån centrala Linköping.

 

Målgrupp

Brukare i åldern 40-60 år, utan behov av rullstol eller andra specialhjälpmedel inomhus.

Vardag

Varje brukare har egen lägenhet med kök och badrum, samt tillgång till egen uteplats och wifi. I anslutning till lägenheterna ligger en så kallad baslägenhet, där personalen finns. Där finns också ett gemensamt kök, och utrymme för aktiviteter. I trädgården har vi möjlighet att odla, och på vår gemensamma uteplats grillar vi ibland. Vi går promenader, och gör utflykter med områdesbussen. Brukarna har dessutom möjlighet att delta i individuella aktiviteter, som t ex kurser.

Arbetssätt och personal

Sedan ett par år tillbaka arbetar vi med PBS (positivt beteendestöd), och all vår personal är utbildad i denna metod. Detta för att säkerställa att vi ger brukarna rätt bemötande. Vi får även handledning av psykolog en gång i månaden. Förutom personal som jobbar dag- och kvällstid, har vi sovande jour på natten.

Boendets omgivning

Inom 5-15 minuters gångavstånd ligger livsmedelsaffärer och pizzeria. Många gång- och cykelvägar är också tillgängliga i området. Bra bussförbindelser finns till centrala Linköping.

Boställsgatan 17

Telefon: 013 - 20 60 12

Besöksadress: Boställsgatan 17 (se karta)

Postadress: 581 81 Linköping

Webbadress: http://www.linkoping.se/leanlink/lss-funktionsstod/bostader-med-sarskild-service/gruppbostader/ http://www.linkoping.se/leanlink/lss-funktionsstod/bostader-med-sarskild-service/gruppbostader/

Carola Haag

Verksamhetschef LSS Funktionsstöd

Bostäder med särskild service Lambohov och personlig assistans

Till e-postformulär för Carola Haag

E-post: carola.haag@linkoping.se

Telefon: 013-26 26 76

Senast uppdaterad den 5 oktober 2020