Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Storskiftesgatan 4

Gruppbostad Storskiftesgatan 4 har sex platser, och ligger i Lambohov ca 7 km ifrån Linköpings stadskärna.

 

Målgrupp

Äldre brukare 

Vardag 

Här har varje brukare egen lägenhet och tillgång till wifi. I anslutning till lägenheterna ligger en så kallad baslägenhet, där personalen finns. Det är också utrymme för olika aktiviteter. På helgerna äter vi tillsammans i det gemensamma köket. Varannan helg har vi trubadurstund tillsammans med en annan gruppbostad. Vi brukar dessutom göra utflykter till olika mål, som till exempel Söderköping och Vadstena. Varje brukare har också en egen dag, då hen själv får bestämma vad hen vill göra. Aktiviteterna då kan t ex vara att gå på konserter, danser och andra tillställningar.

Arbetssätt och personal

Vi arbetar utifrån metoden lågaffektivt bemötande och delaktighetsmodellen Hållbar Hälsa. Personalen består av både stödassistenter och vårdare. Bemanning finns dygnet runt, med minst två personal dagtid och en på vaket nattpass.

Boendets omgivning

Vi har uteplats, samt en stor skyddad trädgård med växthus, flera fruktträd och bärbuskar. Det är också nära till både skog och hagmarker. Bussresa till centrala Linköping tar ca 20 minuter, men vi har också tillgång till egen minibuss.

 

Storskiftesgatan 4

Telefon: 013 - 20 60 16

Besöksadress: Storskiftesgatan 4 (se karta)

Postadress: Leanlink LSS Funktionsstöd 58181 Linköping

Webbadress: http://www.linkoping.se/leanlink/lss-funktionsstod/bostader-med-sarskild-service/gruppbostader/ http://www.linkoping.se/leanlink/lss-funktionsstod/bostader-med-sarskild-service/gruppbostader/

Cecilia Dahlqvist

Verksamhetschef LSS Funktionsstöd

Bostad med särskild service

Till e-postformulär för Cecilia Dahlqvist

E-post: Cecilia.Dahlqvist@linkoping.se

Telefon: 013-29 41 12

Senast uppdaterad den 5 oktober 2020