Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Arbeta hos oss

Vill du arbeta inom Råd & Stöd? Vi satsar på dig som jobbar hos oss, du är vår viktigaste resurs. När du jobbar hos oss har du ett meningsfullt jobb och gör skillnad varje dag. På den här sidan hittar du information om vilken bakgrund och utbildning som krävs och en beskrivning av Råd & Stöds verksamheter. Det finns också en länk till våra lediga jobb och våra lediga timvikariat. Vårt behov av timvikarier är störst under sommaren men vi behöver även vikarier under resten av året.

Medarbetarer läser tidning för brukare

 

Din yrkes- och utbildningsbakgrund

För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år och ha en godkänd eller pågående utbildning som är relevant för tjänsten du söker. Som person ska du vara positiv, flexibel, ansvarsfull, ha lätt för att samarbeta och ha ett bra bemötande. Du måste behärska det svenska språket väl, både i tal och skrift. Många får en första kontakt med oss genom praktik som skolan ordnar. Om du under praktiken trivs med oss och vi med dig, finns det möjlighet att fortsätta att jobba som vikarie.

Beskrivning av Råd & Stöds verksamheter

Inom Råd & Stöd har vi idag cirka 80 verksamheter med 500 medarbetare inom olika yrken; vårdare, skötare, socialsekreterare, behandlingsassistenter, pedagoger och arbetsterapeuter för att nämna några.

Vi har verksamheter för personer med funktionsnedsättning, psykisk ohälsa och sociala och personliga svårigheter. På våra webbsidor finns mer information om våra verksamheter.

Lediga jobb, timanställning och ansökan

Via länken "Lediga jobb i Linköpings kommun" hittar du allmän information om att arbeta i Linköpings kommun och där listas alla lediga jobb, även våra timanställningar. Vi ser fram emot din ansökan via vårt rekryteringssytem.

Har du några frågor om hur det är att arbeta hos oss på Råd & Stöd, kontakta någon av våra HR-konsulter. Har du frågor om en utannonserad tjänst kontakta kontaktpersonerna i annonsen.

Pernilla Johansson

HR-konsult Råd & Stöd

Till e-postformulär för Pernilla Johansson

E-post: pernilla.johansson4@linkoping.se

Telefon: 013-26 26 62

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 19 augusti 2019