Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen som vikarie

Vi är så glada att du ska jobba hos oss. Din insats är värdefull för våra kunder och medarbetare. Vi vill att ditt arbete hos oss ska kännas tryggt, meningsfullt och roligt. Vi skapar bra dagar tillsammans!

Intresserad av att jobba som vikarie hos oss?

Här hittar du mer information om vad det innebär att jobba som vikarie på Leanlink och hur du ansöker:

Introduktion på plats

När du börjar på din arbetsplats får du tre till fem introduktionspass, beroende på vilken verksamhet du ska arbeta i. Ni går då igenom lokala rutiner, hur man förebygger hot och våld, dokumentation och medicindelegering. Den viktigaste delen av introduktionen är förstås att lära känna de kunder som du ska arbeta med och dina kollegor.

Lön

Som timvikarie betalas din lön ut månaden efter det du jobbat. Det du jobbar i juli betalas alltså ut i slutet av augusti.

Du behöver anmäla ditt lönekonto för att vi ska kunna betala ut lönen. Klicka på länken för mer information om hur du gör det:

Trygg på jobbet

Att du är trygg och säker på jobbet är mycket viktigt för oss. Genom att du sätter dig in i de rutiner som finns på arbetsplatsen skapar vi goda förutsättningar för att jobbet ska bli just tryggt och säkert. Våga fråga om det är något du inte förstår!

Om det sker incidenter - avvikelser eller tillbud är det viktigt att vi lyfter fram och anmäler det. Det ger oss bättre förutsättningar att undvika händelserna i framtiden och förbättra kvaliteten för brukarna och vår arbetsmiljö.

Hjälp oss bli bättre

Som vikarie kliver du ofta in och ser på verksamheten med nya ögon. Vi tar gärna emot dina idéer och synpunkter på hur vi kan jobba smartare och hur vi kan förbättra våra arbetssätt gentemot brukaren. 

Sist men inte minst...

Ditt jobb innebär att vara ett stöd till våra kunder. Glöm inte bort att i arbetet ingår även att ha roligt tillsammans med dem. Spela spel, gör utflykter, se på film tillsammans eller gå promenader. En meningsfull vardag behöver också innehålla roliga aktiviteter.

Senast uppdaterad den 6 augusti 2020