FIT Advanced Intensive (modul 1) & FIT Supervision Intensive Training (modul 2)

Kom och ta del av Scott D.Millers och Susanne Bargmans fantastiska förmåga att förmedla fördjupade insikter och kunskaper om FIT. Samtidigt ges möjligheten att dela erfarenheter med oss i Råd & Stöd och med varandra.

Datum

Modul 1: 24–26 februari 2020
Modul 1 och modul 2: 24–28 februari 2020

Utbildningens innehåll

Utbildningarna FIT Advanced Intensive och FIT Supervision Intensive Training består av de två första av totalt fyra moduler i utbildningen "Certified FIT Trainer". Tillsammans kvalificerar de fyra modulerna till en extern certifiering genom International Center for Clinical Excellence, ICCE. Utbildningen kommer i huvudsak att hållas på engelska, men både Scott och Susanne talar och förstår svenska.

Du kan välja att bara delta på modul 1, eller att gå hela veckan (modul 1 och 2). 

Anmälan

Klicka på länken nedan för att anmäla dig till utbildningen. Anmälan är bindande. Vid tillräckligt många anmälningar skickar vi en bekräftelse och en faktura senast den 1 oktober 2019. Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen vid för få anmälningar.

Pris

Modul 1: 11 000 kr exkl. moms. I priset ingår för- och eftermiddagsfika och lunch varje dag. 

Modul 1 och 2: 18 000 kr exkl. moms. I priset ingår för- och eftermiddagsfika och lunch varje dag.

Kurslokal

Utbildningen kommer att hållas på Scandic Linköping City, centralt i Linköping, ca 10 minuters promenad från resecentrum.

Boende

Linköping har ett brett utbud av hotell/vandrarhem och det finns många rum på Scandic Linköping City.  Sök gärna boende via Visit Linköping.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 19 augusti 2019